WORKSHOPS

Heb je niet de ambitie om 1 keer in de 2 weken vast te komen werken in de werkplaats maar vindt je het wel leuk om met je handen te werken.
Kijk dan hieronder of je een leuke workshop ziet die je wel eens zou willen volgen.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle workshops?
->Like dan snel de pagina op Facebook<-

 

 


Op zoek naar een creatieve workshop voor een grotere groep tijdens uw bedrijfs- of personeelsuitje, uw familie- of vriendendag, een babyshower of vrijgezellenfeest? Ook dat is mogelijk. Alle aangeboden workshops hieronder zijn mogelijk voor grotere groepen.
Staat uw workshop er niet tussen of heeft u speciale wensen? In overleg wordt een workshop op maat samengesteld! Hierin is veel mogelijk, qua activiteit maar ook qua budget.
->Neem snel contact op via het contactformulier<-

CATEAUTJE STIPT

Wat is stippen?

De nieuwste rage van dit moment is stippen. Het stippen is oorspronkelijk afgeleid van de kunst van de Aboriginals, die met hun schilderijen met stippen hun verhalen vertelden.

Waarop ga je stippen?

Bij Cateautje kun je kiezen uit 2 mogelijkheden:

Stippen met porseleinverf

Tijdens het stippen met porseleinverf ga je aan de slag met een porseleinen ondergrond, zoals een thhetipje, een gebaksbordje of een cakeschaaltje. Je leert de techniek van het stip in stip zetten en je krijgt tips en tricks zodat je er thuis mee verder kunt. Want dat je er niet meer mee kunt stoppen, dat is zeker! Stippen is namelijk erg verslavend!

Stippen met 3D verf

Bij de meeste workshops (op porselein of glas) wordt gebruik gemaakt van porselein- of glasverf. Tijdens deze workshop van Cateautje Stipt wordt gewerkt met Diam’s 3D verf, waardoor het mogelijk is op iedere willekeurige ondergrond te werken. Op porselein en glas, maar ook op hout, MDF, papier maché, beton of papier…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mmmmmmm……

Tijdens de workshop leer je de stip-techniek op een ondergrond naar keuze. Niet alleen een hele leuke bezigheid, maar ook een gezellige en zeer verslavende bezigheid, waarbij  een kopje koffie of thee, met natuurlijk iets lekkers, niet ontbreken!

Duur                                                     : 2 tot 2,5 uur
Minimum aantal deelnemers       : 2
Maximum aantal deelnemers      : 7
Kosten workshop                              : € 25,- incl. alle benodigde materialen
Bekijk de data en meld je aan!

WERKEN MET PEN STIFT EN FINELINER

Zentekenen

Zentekenen (ook wel zentangle genaamd) is een meditatieve tekenvorm. Veel mensen denken dat ze niet kunnen tekenen, maar niets is minder waar.

Met deze tekenmethode ben je in staat om met eenvoudige materialen in korte tijd een klein kunstwerk te maken.

Bezig zijn met zentekenen bevordert de concentratie en de creativiteit en het geeft ontspanning en plezier. Leeftijd en/of tekenervaring spelen geen enkele rol.

Bekijk de verschillende workshops

Handlettering

Je denkt dat je een mooi handschrift moet hebben om dit te kunnen maken. Maar dat is dus helemaal niet nodig! Je gaat tijdens de workshop ontdekken dat handlettering vooral te maken heeft met de vormen waaruit letters zijn opgebouwd en een stuk minder met het schrijven ervan..

De workshop handlettering is voor iedereen die zich iets meer wil verdiepen in de wereld van letters, woorden en zinnen , maar zeker ook voor iedereen die gewoon even een paar uurtjes bezig wil zijn met iets anders dan de dagelijkse “beslommeringen”.

Duur                                                     : 2,5 tot 3 uur
Minimum aantal deelnemers       : 2
Maximum aantal deelnemers      : 7
Kosten workshop                              : € 27,50 incl. alle benodigde materialen
Bekijk data en meld je aan!

WERKEN MET PAPIER EN KARTON

Schilderij met vierkanten

Afgelopen tijd heb ik deelgenomen aan verschillende kerst-, sfeer- en wintermarkten. Eén van de dingen die je daar kon zien, was mijn “schilderij met vierkanten” van 80 x 30 centimeter. De reacties waren altijd leuk, enthousiast en verwonderd. En bijna elke keer was de vraag: geef je hier ook een workshop in?

En nu kan ik daarop antwoorden met een enthousiast JA!

Tijdens de workshop maak je eenzelfde schilderij, alleen van een andere afmeting, namelijk 30 x 30 centimeter. Je gaat tekenen met een fineliner, rasteren, papier vouwen, plakken en tot slot afwerken met knopen. Het resultaat: een persoonlijk doek, geheel naar eigen smaak opgebouwd!

Duur                                                     : 2,5 tot 3 uur
Minimum aantal deelnemers       : 3
Maximum aantal deelnemers      : 7
Kosten workshop                              : € 25,00 incl. alle benodigde materialen
Bekijk data en meld je aan!

WERKEN MET KRIJTVERF EN BETONLOOK

Je eigen kunst op tafel

Eigen tekst nog in te brengen door Riky + afbeeldingen

Bekijk data en meld je aan!

SCHILDERIJ MET SCHELPEN

Op zoek naar een mooie decoratie voor in je huis? Voor de woonkamer of juist voor een van de andere ruimtes in je huis?

Tijdens deze workshop ga je als eerste aan de slag met krijtverf. Het bord waarop de schelpen komen, krijgt eerst een romantische of juist robuuste uitstraling doordat je het gaat verven met Jeanne d’Arc Living Vintage Paint. Vervolgens kies je een vorm die je op het bord wilt gaan maken. In het voorbeeld is dit een hart, maar alles is in principe mogelijk. Zo is het leuk om bijvoorbeeld een vuurtoren of zeepaardje te maken van de schelpen.

Al met al een leuke, afwisselende workshop met als resultaat een door jezelf gemaakte decoratie voor in je eigen huis of om cadeau te doen aan iemand die je lief is!

Duur                                                    : 2,5 tot 3 uur
Minimum aantal deelnemers       : 3
Maximum aantal deelnemers      : 7
Kosten workshop                              : € 25,00 incl. alle benodigde materialen
Bekijk data en meld je aan!

BABYSHOWER

Hoera! Er is een baby op komst! Wat is er leuker dan dit te vieren met een babyshower?

 

Is je zus, je collega of je beste vriendin in verwachting, doe haar dan zo’n feestje cadeau. Naast het zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en het geven van cadeautjes is het leuk om met z’n allen iets te maken voor de aanstaande mama en haar kindje.

 

 Geen idee?

Mocht je er alleen niet uitkomen, neem dan contact met me op! Samen gaan we kijken wat de aanstaande mama leuk vindt om te doen en ook leuk vindt om te krijgen. Zo wordt de babyshower een persoonlijk feestje, met als eindresultaat een uniek cadeau voor mama en kindje!

 

Wat zijn de kosten?

Omdat elke babyshower anders is, zijn de kosten ook telkens anders. Dit is afhankelijk van het aantal “deelnemers” en van de activiteit. Als vaststaat wat de activiteit gaat worden en hoeveel deelnemers er zijn, wordt een prijs afgesproken. Mocht je een bepaald budget hebben, waar je binnen wilt blijven, laat het me dan weten. Voor elk budget is het mogelijk een leuke activiteit te verzinnen!

 

Enkele ideeën

Vlaggetjesslinger handletteren / plastic bal als hanger met afbeeldingen voor in kinderkamer / kinderkamerkunst maken / kleerhangertjes versieren / schilderijtje van stofjes en vilt

Neem contact op

Om rekening mee te houden!

 

  • Bij de prijs van de workshops zitten alle materialen, koffie, thee en iets lekkers inbegrepen, tenzij anders aangegeven.
  • De prijzen zijn incl. BTW.
  • Bij workshops op locatie binnen een straal van 10 kilometer van Well worden geen reiskosten in rekening gebracht.
  • Ligt je locatie op meer dan 10 kilometer van Well, dan brengen we reiskosten in rekening. Deze worden berekend over zowel de heen- als terugreis en bedragen 0,19 cent per kilometer.
  • Op eigen locatie zorgt de klant zelf voor koffie en thee. Cateautje zorgt voor iets lekkers voor erbij!
  • Geen tijd om deel te nemen aan een workshop? Bestel dan de benodigde materialen in de winkel van Cateautje. De materialen zijn los te koop, maar je hebt ook de mogelijkheid een compleet pakket te bestellen, zodat je meteen aan de slag kunt!