Creatieve pakketten voor thuis

Cateautje biedt superleuke pakketten aan om thuis gezellig  mee aan de slag te gaan. De pakketten zijn voorzien van alle benodigde materialen en een duidelijke werkbeschrijving.

Interesse, maar nog vragen? Of wil je meteen bestellen? Neem dan contact met me op. Dit kan telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Messenger. Bestellingen binnen gemeente Bergen (L) worden gratis bezorgd.

 

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Pakket 1: Veer

Knutselpakket Veer

Supermooi pakket met wol, touw met kraal, 3 losse kralen, een sjabloon en een duidelijke werkbeschrijving, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

 

Kosten pakket € 8,50. 

Pakket 2: Hart met bord

Dit pakket bevat een witgelakt hart met schild,  een servet, voldoende decoupagelijm en een duidelijke werkbeschrijving, met stap voor stap uitleg.

 

Kosten pakket € 9,50

Pakket 3:

“Family”  of   “Samen” 

 

Inhoud pakket “Family” 

 

Een snijplank, blanco poppetjes van hout (aangepast aan de samenstelling van je gezin, met een maximum van 5 poppetjes), 5 kleuren verf van 15 ml. (standaard zwart en wit en 3 kleuren naar keuze), acrylverf huidskleur en haarkleuren naar keuze en een duidelijke werkbeschrijving, met stap voor stap uitleg. Tegen meerprijs is het mogelijk meer poppetjes te bestellen.

 

Kosten pakket € 14,95

 

 

Inhoud pakket “Samen”

 

Een stolp met led-verlichting, blanco poppetjes van hout (aangepast aan de samenstelling van je gezin, met een maximum van 5 poppetjes), 5 kleuren verf van 15 ml. (standaard zwart en wit en 3 kleuren naar keuze), acrylverf huidskleur en haarkleuren naar keuze en een duidelijke werkbeschrijving, met stap voor stap uitleg. Tegen meerprijs is het mogelijk meer poppetjes te bestellen.

 

Kosten pakket € 19,95

 

 

De poppetjes in beide pakketten zijn er in meisjes- en jongens uitvoering en hebben de volgende afmetingen:

XL 65 mm / L 55 mm / M 45 mm / S 35 mm